Vés al contingut

Un padrí de 84 anys abandona la seva família a un benzinera

Aquesta vegada la història s’ha desenvolupat a la inversa: després de què abandonar el padrí a una benzinera fos quasi un esport nacional durant les vacances, un padrí ha donat la volta a la truita i ha abandonat al seu fill, la seva nora, el seus dos néts i el ca a una benzinera d’Albacete. La família, que segons ha pogut sabre Foc i Fum anava una setmana de vacances a un càmping de la província de Múrcia, va veure les seves vacances frustrades quan Antonio García, el padrí, va aprofitar el descuit del seu fill de baixar a comprar i deixar les claus posades al cotxe per fugir a més de 200 km per hora. “No sé que ha pogut empènyer-lo a fer una cosa així –explica Miguel, el seu fill.

Foc i Fum ha pogut localitzar Antonio García per mòbil i li ha preguntat el perquè de la seva fugida: “estic fins als collons de tot, fins i tot d’aquesta entrevista”. Acte seguit ha penjat el telèfon.