Vés al contingut

Palma i Berlín tindran pont aeri a partir del maig

De Marc Michel - de:wiki with the following informations included here. Uploaded by de:User:JuergenL 01:15, 10. Jan 2006, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=963128

L’aeroport de Son Sant Joan tindrà un pont aeri amb Berlín a partir del maig de l’any que ve. El servei de connexió aèria l’oferirà la companyia Flughen&Drinken, una empresa de nova creació d origen alemany. El pont aeri consistirà en uns 12 vols diaris des de l’aeroport de Tegel fins a Palma, dels quals només 5 tornaran cap a Alemanya. Aquesta quantitat suposa doblar els vols que existeixen actualment. Segons explica el director de la companyia, Herr Bier “la tornada no era estrictament necessària” però havien de tornar algun avió cap a Berlín sinó “no hi havia manera de seguir massificant l’illa”. Així mateix, el director de la companyia explica que el seu objectiu és triplicar el nombre de vols durant els mesos d’estiu: “Posarem més vols que hores té un dia” afirma Herr Bier.

La directora d’operacions Frau Dulenta, ha explicat que Flughen&Drinken marcarà la diferència amb la resta de companyies perquè el seu avió tindrà discoteca, i servei de barra amb cervesa tèbia i Jagermeister i fins i tot comptarà amb platja artificial i solàrium. “Els nostres usuaris començaran les seves vacances tan aviat com trepitgin l’avió” explica Dulenta. D’altra banda, Bier explica que havien pensat de fer una connexió directament a Magaluf “però s’havia de construir un aeroport nou i era com a massa trui fins i tot per a nosaltres, que som alemanys”.