Vés al contingut

Interceptades setanta pasteres il·legals amb mallorquins rumb a Ciutadella per Sant Joan

Nou episodi conflictiu entre Mallorca i Menorca a causa de les festes de Sant Joan a Ciutadella: La flota comandada per Tyrion Lannister ha interceptat setanta pasteres il·legals carregades de mallorquins que intentaven entrar a l’illa. I és que si la setmana passada Foc i Fum ja anunciava que Ciutadella estava envoltada de foc valiri, aquesta vegada les relacions entre illes s’han tensat una mica més.

“Anam de bon de veres, no entrarà cap mallorquí dins les nostres muralles. I si n’entra algun, clavarem el seu cap sobre piques perquè es vegi de ben lluny què en fem amb els forasters”, relata un ciutadà emmascarat de les milícies populars.

Analistes i experts asseguren que el fet que ja hi hagi mallorquins direcció Ciutadella és causa de dos factors. “El primer és que els alemanys, anglesos i també russos desplacen els autòctons cap a més enllà de la mar. Vaja, que no hi cab ningú més a l’illa. El segon factor és que ja no queden places a cap hostal, hotel o alberg i els mallorquins pugnen per qualsevol espai que pugui quedar. De fet a mi m’ha costat un pastizal”, afirma Joe McPomada.

De moment tot sembla indicar que el conflicte seguirà més latent que mai, és per això que Foc i Fum enviarà un corresponsal de guerra a Menorca per seguir de ben a prop aquest nou episodi migratori.