Vés al contingut

Absolt un home que atropellà la seva sogra 4 vegades sense voler

Ahir va ser absolt dels càrrecs d’intent d’homicidi un home que fa 4 mesos va atropellar “sense voler” la seva sogra quatre vegades. Els fets van ocórrer a les 20 hores aproximadament del dia 22 de juny a la barriada de Son Gotleu. L’home, que respon a les inicials de G. T, va passar amb el seu Land Rover 4 vegades per damunt de la mare de la seva dona, que va sobreviure miraculosament.

Segons fonts policials, l’home intentava aparcar prop de la seva residència habitual quan, mentre feia marxa enrere, va passar per sobre del que ell va pensar que era “alguna cosa que algú havia deixat al carrer”. Després de fer un parell de maniobres (amb la dificultat que suposa passar per sobre un cos humà a poca velocitat), l’home va aconseguir aparcar. Seguidament va baixar del cotxe i va adonar-se de que allò que li havia dificultat les maniobres era la seva sogra, que s’havia acubat al carrer uns moments abans. El jutge ha determinat la seva innocència perquè “només va trigar 30 minuts a cridar l’ambulància”