Vés al contingut

La sèrie “Cuéntame” passa a dir-se “Panaméame” la propera temporada

Els productors de la longeva sèrie de televisió espanyola “Cuéntame”  han anunciat que la sèrie es continuarà emetent a TVE l’any que ve però amb alguns canvis substancials. Tot i la implicació dels seus dos protagonistes, Imanol Arias i Ana Duato, en l’escàndol de les empreses offshore de Panamà, Miguel Angel Bernandeu, un dels productors i marit de Duato, ha afirmat que després de disset temporades a la pantalla i “tota la pasta que han guanyat” no es podien permetre la retirada de la sèrie. “El que farem és canviar-li el nom per “Panaméame” i fer un salt temporal fins a l’actualitat per a mostrar a l’audiència com sortim impunes d’aquest escàndol, tot i que haver evadit impostos il·legalment durant més de 15 anys”  ha afirmat Bernandeu.

D’altra banda, Imanol Arias ha declarat que no té cap problema ètic ni moral amb el fet de continuar amb la sèrie. “Si em permet continuarà estafant a Hisenda a mi tan se me’n refot el que pensin de jo, tanmateix estic forrat i vosaltres no” ha afirmat l’actor. Així mateix, Duato ha matissat les declaracions del seu col·lega i ha dit que, efectivament, continuaran robant però sense que ningú se’n temi, com havien fet fins ara. “Això de no poder tenir diners a paradisos fiscals amb Franco no passava. I us ho dic perquè fa mitja vida que faig aquesta sèrie que repassa la pseudohistòria d’Espanya. I l’altra mitja me l’he passada intentant evadir impostos així que n’estic ben assabentada” ha afirmat Duato.