Vés al contingut

Mascaró, Nadal, Suasi i Lliteras abocats a la indigència per haver de cobrar una misèria per les zones verdes

Quatre de les més conegudes i riques famílies de Manacor s’han vist obligades a demanar almoina a les portes del Mercadona després que el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears sentenciés que el preu a cobrar per l’expropiació de zones verdes era de 140.000 euros i no de 41 milions d’euros.

“És trist demanar, però més trist és robar”, clamen els patriarques de les famílies a l’espera d’algunes monedes mentre toquen la guitarra i canten ranxeres. Asseguren que ara hauran de “vendre latifundis i societats de per algun paradís fiscal per poder fer front a les inversions que ja havíem fet amb el suposats doblers que ingressaríem de la venta del solar de la rotonda del cilindro”.

“Però no ens rendirem, encara ens queden més zones verdes per les quals ens hauran de pagar un dineral. Hipotecarem Manacor i podrem seguir bevent bon vi, comprar illes al pacífic, raquetes de tenis i complexes d’alt rendiment per tenistes de l’altra punta del món però no pels d’aquí”.