Vés al contingut

Troben un ciclista a Mallorca que respecta les senyals de trànsit

Antropòlegs de les millors universitats d’Europa es reuniran aquest cap de setmana a Mallorca per estudiar l’increïble cas d’Antoni Miro, ciclista amateur des de fa més de 20 anys. L’alarma va saltar el passat dia 24 d’abril, quan una dona va cridar a la redacció de Foc i Fum visiblement exaltada cridant pel telèfon que “he vist un ciclista que s’aturava a un pas de vianants! I dos minuts després ha mirat abans d’entrar a una rotonda i fins i tot circula per la vora via!”.

Efectivament, Foc i Fum va poder entrevista en exclusiva a Antoni Miro, qui va dir que “jo només vull conservar la pell intacta”. S’han documentat casos de ciclistes que es volen suïcidar en grup i van en files de 4 per la carretera. De tota manera, el cas d’Antoni Miro és una excepció entre la multitud d’inconscientsque pugen a un bicicleta i es llancen a la carretera circulant de qualsevol manera, sense respectar vianants, semàfors, stops, ni senyalitzant correctament els canvis de direcció. Això sí, la majoria d’ells duen roba cara, cascs del futur i cantimplores d’última generació, però no pareix que res d’això pugui salvar-los la vida si no deixen de fer imprudències a cada cap de cantó.

Etiquetes: