Vés al contingut

La OMS admet que un nin té el 70% de risc de morir per sobrealimentació de la padrina

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha admès que durant l’edat d’entre 5 i 12 anys hi ha un 70% de possibilitats de morir per sobrealimentació de la padrina. “Amb l’excusa de ‘a l’Àfrica es moren de fam’ les padrines alimenten fins a la mort a molts nins”, afirma en un comunicat la OMS. Afegeixen també que quan un nin està a punt de morir per sobrealimentació és bo de reconèixer, perquè “el pots veure desplaçar-se pels carrers fent la croqueta, incapaç de posar-se dret”.

De fet, s’han trobat casos de nins intubats a casa de la padrina després que es neguessin a menjar res més. “Però si t’agraden els flams! Ara t’acabes els 250 flams que t’he comprat!”, afirma Joan B, un nin que va ser rescatat mentre la seva padrina li donava flam amb un embut.  O Antònia P, qui relata com no pot sofrir els macarrons després que la seva padrina n’hi fes menjar 46 plats seguits perquè “simplement un dia li vaig dir que m’agradaven”.

De moment, la policia científica ha començar a seguir els nins que van pel carrer botant com a pilotetes per si de cas pateixen agressions alimentàries per part de padrines.