Vés al contingut

Fairy es reconeix incapaç de llevar tota la porqueria de ‘Manos Limpias’

L’empresa Procter&Gamble, productora del famós rentavaixelles Fairy, ha reconegut oficialment que se sent incapaç de dur a terme la petició que ha efectuat el jutge Álvaro P. de “llevar tota la merda que cobreix el sindicat Manos Limpias”.

Segons ha indicat Alberto DeTergente, portaveu de Fairy a Espanya, “no és que no basti una gota, com quan has de rentar 3 milions de plats bruts de paella, es que la producció de tot l’any no bastaria per fer net aquest sindicat”. Per la seva banda, el president espanyol en funcions, Mariano Rajoy ha indicat que “Manos Limpias es com un fil de plastilina dins els món dels sindicats. Però no hem de mirar els casos concrets, sinó l’evolució general. El millor seria tornar al Sindicato Vertical, així aquestes coses desagradables no passarien”.