Vés al contingut

Røbiöl, Ensäimåden i Mømäding, els nous mobles d’Ikea

La famosa empresa sueca de venta de mobles ha sorprès a la comunitat mallorquina en motiu de la celebració del seu 25è aniversari a Mallorca amb l’adaptació dels noms dels mobles a la cultura mallorquina. Segons ha indicat Olaf Moblen, portaveu d’IKEA Palma, “entre evasió i evasió d’impostos encara trobam temps per fer coses d’aquestes, hahahaha… voleu un perrito amb ceba?”.

Entre els noms més destacats, trobem la calaixera de cuina Røbiöl, la tauleta de nit Ensäimåden, el llit Mømäding o la làmpada Hërb’s Dölcess. La iniciativa ha estat aplaudida per diverses organitzacions com Jaume III o el Círculo Baléà. Segons declaracions exclusives dels seus representants a Foc i Fum, “ens mola perquè ens posam palote amb tants d’accents”.