Vés al contingut

IB3 emetrà un programa on no hi ha fires, menjar ni pagesos

Impactant notícia del món de la comunicació audiovisual: per primera vegada des de la seva existència, IB3 emetrà un programa que no té res a veure amb el món de la pagesia, la gastronomia o les fires i festes. Arnau Rifó, portaveu de la cadena autonòmica, ha manifestat el seu orgull al respecte: “Ja era hora de fer quelcom diferent. Som Innovadors. Som Balears” ha dit tot cofoi.

Julià Marqués, crític de cinema i televisió, ha destacat que “per fer el que feien, IB3 s’hauria pogut dir GastroTelevisió, ja que a qualsevol programa que fessin feien alguna cosa per menjar i no aturaven de xerrar tot el temps amb diminutius odiosos: que si ara posam un poc de tomatigueta, sa cebeta talladeta i un poquet d’oliet. Anau a la merdeta ja, home!”

Rifó no ha volgut encara desvelar la naturalesa del nou programa, que s’estrenarà el proper dilluns dia 28 de març a les 21:00 hores.