Vés al contingut

Leonardo DiCaprio guanya finalment l’Oscar Mayer

La famosa empresa de xarcuteria i embotits Oscar Mayer s’ha apiadat de l’ànima de Leonardo DiCaprio i li ha concedit l’Oscar Mayer, que és una estatueta amb forma humana feta de botifarra.

L’actor californià ha recollit el premi i ha donat les gràcies a l’empresa Kraft (propietària de la marca Oscar Mayer) per haver-li atorgat aquest premi tan distingit, ja que, com a especificat DiCaprio “sóc l’únic al món que l’ha guanyat”. En el seu discurs d’agraïment també hi ha hagut paraules pels jurats dels Oscars originals: “sou uns fills de puta. Espero que tingueu diarrea fins que Paquirrín guanyi un Nobel”.

El senyor Mayer ha manifestat que “era molt injust que DiCaprio no tingués cap Oscar, així que vaig pensar que havia de fer alguna cosa. M’ha costat setmanes de feina fer que la botifarra tingués forma humana i no d’una altra cosa, ja m’entenen”.