Vés al contingut

Descataloguen l’acudit de ‘són dos i cau el del mig’

Finalment l’Associació d’Acudits ha decidit treure del mercat l’acudit mil·lenari de ‘són dos i cau el del mig’. «Sabem que encara hi ha gent que l’utilitza, però hem de passar pàgina», afirma David Bonnín, president de l’entitat. Bonnín afegeix que «aquest acudit ja no fot gràcia a ningú i que a més ha provocat una mitjana de 33 morts a l’any a mans d’amics de les víctimes que trobaven que tenien el sentit de l’humor al cul».

Per si no fora poc, l’Associació d’Acudits ha pogut saber que pels suburbis de certs pobles de Mallorca encara es conta el de mis tetas tot i que ja es creia extingit, com també el de ‘va un cargol i derrapa’. L’entitat ha decidit, per aquest motiu, encomanar una auditoria a tot el poble de Lepe per tal d’esbrinar quins acudits caldria abolir i treure’ls finalment de la circulació.

Etiquetes: