Vés al contingut

El nou govern català construirà una estàtua en honor d’Artur Mas al bell mig de plaça Catalunya

Última hora a la Generalitat de Catalunya: el govern encapçalat per Puigdemont ha aprovat fa unes hores la construcció d’una estàtua en honor a l’heroi i ex-president de la generalitat, Artur Mas. “Ell és el nostre profeta, el què ens ha portat fins al procés cap a la independència i es mereix això i molt més” ha explicat Puigdemont. La mesura ha estat aprovada amb els vots a favor de Junts pel Sí i ERC. Sorprenentment els diputats del PP i de Ciutadans, també han votat a favor d’aquesta mesura, perquè, segons han explicat els seus representants els sembla una bona manera de mantenir  allunyats de Plaça Catalunya possibles moviments socials com els del 15M. “Ja en tenim prou de tenir ficats aquesta guarda de hippies pollosos al Parlament” ha afirmat Ines Arrimadas.

L’estàtua, d’or massís daurat i blanc, té un valor d’un mig milió d’euros i es plantificarà al bell mig de Plaça Catalunya. Tot i què ja han sortit diversos grups opositors a que s’oposen a la col·locació de l’estàtua, sembla ser que de moment no s’ha organitzat cap resposta. Tot i així, el líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha afirmat: “Jo esperaré que estigui ben plantada per tirar-la a terra amb molt de gust”.