Vés al contingut

Inhabiliten al jutge José Castro a causa del cas Nóos

Fonts oficials del ministeri de l’Interior han confirmat avui migdia la decisió del ministre Jorge Fernández Díaz de inhabilitar per decret al jutge Castro, instructor del cas Nóos. El ministre ha reiterat que tothom és igual davant la llei, però que uns són més iguals que d’altres, i que això d’imputar la infanta Cristina estava bé per fer una mica de broma però que Castro s’ha passat. “Seria com si algú volgués jutjar el PP per corrupció” ha afirmat Fernández Díaz mentre reia.

La infanta Cristina ha aplaudit la decisió del ministeri d’interior: “el nostre col·lega Franco no ens va posar aquí on som perquè ara un jutge de pacotilla es fiqui amb mi. Als altres els poden penjar, inclòs el meu marit”. Joan Carles de Borbó, des del bordell que hi ha devora la UIB, ha manifestat el seu orgull i satisfacció en sabre la notícia: “Ho celebraré gastant-me els vostres impostos en vi i prostitutes, com hem fet sempre els Borbons”.