Vés al contingut

Comencen a experimentar amb concursants de ‘Hombres y Mujeres y viceversa’

El lobby animalista ha aconseguit la seva primera victòria en el camp de l’experimentació. Homuvi serà la primera empresa que deixarà d’utilitzar ratolins per experimentar amb concursants de ‘Hombres y Mujeres y viceversa’. Els espècimens del programa serviran així per provar noves hormones que podrien fer augmentar la intel·ligència humana.

David Linx, director del projecte, afirma que ‘com que el coeficient intel·lectual dels concursants no és massa elevat podrem veure aviat si funciona o no el tractament’. Així, els seran subministrades unes pastilles que, literalment, ‘eliminen la botxor de l’ésser humà’. Posteriorment, seran sotmesos a proves de conducta mitjançant petites descàrregues elèctriques, a tests sobre física quàntica i a profundes divagacions filosòfiques en termes de Kant, Marx, Nietzsche o Hume.

De moment ningú s’ha oposat a la iniciativa i Homuvi ja hauria comprat a l’Estat espanyol 15 espècimens que van participar en la primera edició del concurs. Segons fonts no oficials, cada concursat s’hauria venut per un preu de 0,79€.