Vés al contingut

Els reis d’Orient indignats amb els preus dels avions interilles

Els reis d’Orient van patir ahir seriosos problemes de transport a l’hora de repartir els seus regals als nens de Balears. Segons explica el rei Gaspar, al vespre volgueren agafar l’avió per moure’s per les diferents illes perquè “els seus camells ja estan canviadors i no aguanten tot el vespre”. La sorpresa dels tres mags, però, va ser majúscula al veure el preu del bitllet Palma – Maó. “100 euros per un bitllet d’avió amb el descompte de resident? Això és intolerable!” ha exclamat Baltasar.

Així doncs, els tres reis d’Orient s’han hagut de desplaçar aquest vespre en vaixell, perquè “tot i ser molt més lent, l’avió és una despesa que no podem assumir després d’haver comprat regals per a tothom”. Ses Majestats jahan demanat disculpes públicament a tots els nens de les Balears “que no hagin trobat els seus regals al lloc indicat i a l’hora” i han explicat que l’any que ve es planificaran millor. “Aquest any ha
sigut un cúmul de problemes: ens han posat problemes a totes les fronteres i ens han fet endarrerir perquè no hi havia manera de passar i a darrera hora aquest desastre interilles…” ha explicat Melcior.