Vés al contingut

L’ajuntament de Palma prohibirà els focs artificials per cap d’any

Miquel Obrador, regidor de festes de del consistori de Palma, ha informat avui dematí que Cort ha dut a terme una nova mesura de protecció dels animals, especialment els cans, que entrarà en vigor a partir del proper dia 31 de desembre. Segons ha informat Obrador, estarà prohibit llança qualsevol tipus d’artefacte que provoqui un soroll superior 80 decibels, és a dir, que pràcticament no es podrà llançar cap coet.

Les associacions pro animals han celebrat aquesta mesura com una gran victòria. Margalida Mas, presidenta de “Ni un coet més” ha manifestat la seva il·lusió: “ja està bé de fer patir els pobres cans. Les ciutats s’haurien de fer pesant amb els cans, no en els humans, que són repugnants”. Per altra banda, Joan Riquer, membre de l’associació “Pirotècnia amateur” ha mostrat la seva indignació: “no basta que deixin els carrers plens de merdes, ara tampoc podem tirar coets per no molestar-los. Déu sap on arribarem”.