Vés al contingut

Frau a la loteria de Nadal

Un total 120 persones han estat detingudes avui migdia en ser descobert un frau referent a la loteria de Nadal. Sembla ser que els organitzadors del sorteig havien trobat la manera de què el premi els toques cada any a ells, i contractaven actors per fer celebracions de premis fictícies per tot l’estat. Molts responsables de les administracions formaven part del frau i deixaven, a canvi de diners, els seus establiments per enregistrar aquestes suposades celebracions. Es manté de moment el secret de sumari i no es descarten noves detencions.

Segons fonts policials, més de 40.000 millions d’euros podrien haver estat estafats a la societat espanyola durant els darrers 3 anys. S’ha constituït una associació d’afectats pel frau de la loteria per intentar recuperar els diners gastats en dècims, però sembla ser, segons ha explicat Juan Lotero, president de l’associació, que “serà difícil recuperar diners d’anys anteriors; perquè molta gent tira els dècims si no estan premiats, i ningú guarda mai el rebut de compra. En tot cas es podran però recuperar els diners del dècims d’enguany”.

Etiquetes: