Vés al contingut

La Cup proposa les tres bessones com a candidates a la presidència catalana

Després de mesos de debat, sembla que la Cup ha trobat la solució: les tres bessones són l’opció més votada per les diverses assemblees d’arreu del territori català. “Els mítics personatges de Roser Capdevila són la millor opció per a dirigir el procés d’independència perquè els ha escollit el poble. Sabem que els hi falta una mica d’experiència però són personatges molt coneguts i estimats per totes les classes socials i una cara visible dels valors de la Cup: el debat, el feminisme i la justícia social” ha explicat la líder de la Cup, Anna Gabriel. A més a més, Gabriel ha afirmat que amb aquesta proposició pretenen trencar la situació d’estancament en què es troba la política catalana des de les passades eleccions autonòmiques. “Esperem que aquest trident tingui una bona rebuda per part de la resta de partits, tenint en compte que qualsevol cosa sempre serà millor que Mas” ha exclamat la líder de la Cup.  

Tot i que encara no hi hagut cap roda de premsa oficial, sembla que les primeres reaccions dins de Junts pel Sí, són força positives. “Les tres bessones són molt cuquis i segurament tindran molta més vitalitat i energia que nosaltres, que ja n’estem fins als collons de tot plegat ” ha declarat el líder d’ERC Oriol Junqueras. D’altra banda, Raúl Romeva de Junts pel Sí, ha declarat sentir-se decebut perquè es pensava que la base de les Cup el preferiria a ell com a candidat a la presidència. “Ja m’havia fet il·lusions però que hi farem… Tot sigui per la independència de Catalunya” ha afirmat Romeva.