Vés al contingut

Consumidor enceta un “obre fàcil” amb motoserra després de 4 hores d’intents

Pere Pol, habitant de Santanyí, va aconseguir ahir horabaixa, després de quatre intenses hores, obrir un paquet de cuixot salat. Segons ha explicat la seva dona, Maria Castanyer, durant moltes hores “vaig sentir exclamacions del tipus ‘me cag en sa teva puta mare’, ‘mal rebentis’ o ‘te rebentaré sa puta vida malparit!’. Segons ha pogut saber Foc i Fum, després de varis intents d’obrir el paquet a mà, Pere Pol va passar a mètodes més expeditius, entre ells una palanca de ferro, un martell de sis quilos o un llançaflames. Segons explica el propi Pere, “tot fou inútil fins que vaig treure la motoserra. Llavors vaig aconseguir aixecar una mica el plàstic i vaig veure que la victòria era meva”

No és la primera vegada que la lluita entre home i “obre fàcil” viu intensos episodis d’odi. L’any passat diverses persones arreu del món varen haver de ser ingressades de gravetat per haver embogit abans d’aconseguir obrir un treta paquet suposadament fàcil d’obrir.