Vés al contingut

El Reial Madrid fitxa la periodista hongaresa per a fer de central amb Pepe

Petra László, la periodista que s’ha fet famosa per fer la traveta i donar cosses als refugiats que intentaven creuar la frontera entre Hongria i Sèrbia ja té una nova feina. El club de futbol madridista ha comunicat avui que fitxarà a Lászlo tan aviat com pugui: “considerem que és una gran central i que farà una molt bona feina al mig del camp juntament amb Pepe” ha declarat el president del Madrid, Florentino Pérez. A més a més, el president blanc ha destacat la gran qualitat defensiva de la periodista: “Si actua contra els equips rivals amb el mateix odi amb què va atacar els refugiats serem l’equip menys golejat de la Lliga”.

Així doncs, pocs dies després d’haver estat acomiadada de la cadena televisiva N1TV, la periodista ha afirmat estar molt emocionada d’encetar aquesta nova etapa laboral, tot i que mai havia pensat dedicar-se al futbol. “No he jugat mai amb una pilota però pitjor que el periodisme no em sortirà segur” ha afirmat Lászlo. D’altra banda, Lászlo ha explicat que el seu objectiu a partir d’ara és arribar a formar part de la selecció hongaresa de futbol per poder “rebentar a hòsties als putos estrangers dels altres equips”.