Vés al contingut

L’Opus Dei surt a borsa i es canvia el nom per Dollar Dei S.A.

Segons ha informat avui dematí Ernesto Remeso, la institució Opus Dei ha estat convertida en una Societat Anònima i sortirà per tant a borsa. Segons ha explicat Remeso, director general de la institució, l’Opus Dei “sempre ha estat realment una empresa… ens hem cansat de simular que no intentam guanyar tants diner com podem”. Amb la nova injecció de capital derivada de la sortida al mercat de valors, l’Opus Dei pretén entre altres coses construir escoles que separin nens i nenes. Julián Martínes, director executiu, ha declarat a Foc i Fum que “l’escola ha d’estar separada per sexe perquè sinó els infants surten gais, sadomasoquistes, violadors de capellans, maltractadors, zoòfils, necròfils, i els que és pitjor de tot… poden sortir d’esquerres”

La institució, que ara canviarà el seu nom fiscal per Dollar Dei S. A. té un patrimoni aproximat de 10.000 bilions d’euros. Segons ha indicat Félix Monero, comptable de l’empresa, “estam pensat en destinar un 0’00001% dels interessos anuals (restant impostos i despeses de gestió) d’aquest patrimoni a combatre la pobresa infantil, però encara ho pensam perquè ens sembla una inversió arriscada… i si després aquests putes nins tornen comunistes?”

La sortida a borsa està prevista per al proper dia 20 de novembre, i comptarà amb l’actuació estel·lar de Rodrigo Rato tocant una campaneta amb cara de beneit.

Etiquetes: