Vés al contingut

Un ecologista arrasa 20 cotxes amb una excavadora a Cala Varques

Un home de 32 anys vinculat a la nova associació ecologista “Mallorca Verda” va entrar ahir al camí de Cala Varques amb una excavadora de l’empresa del seu pare i va arrasar un total de 20 cotxes que es trobaven estacionats al camí que porta a la platja. Així. la polèmica dels darrers dies, desfermada per la recent prohibició d’aparcar en aquest camí i la resposta d’alguns usuaris de ignorar o fins i tot destruir les senyals de prohibició han acabat amb vandalisme. El jove de l’excavadora, que respon al nom de Guillem Martí, ha estat detingut per la policia i posat a disposició judicial. Foc i Fum ha aconseguit unes declaracions exclusives de Guillem Martí des del calabós: “Si no se pot aparcar al puta camí, no se pot i punt. Crec que la meva actuació està més que justificada. Dia 5 de novembre intentaré dinamitar el Palau de Congressos”.

Les manifestacions de suport a Guillem Martí no s’han fet esperar. Ecologistes de tot Mallorca demanen la seva llibertat immediata a diverses poblacions mitjançant manifestacions al carrer. Per la seva banda, el propietaris dels vehicles afectats per la destrossa de l’excavadora han interposat una denúncia als jutjats.