Vés al contingut

Les últimes vacances del rei a Marivent

El rei Felip VI ha arribat avui a l’illa de Mallorca per a disfrutar de les tradicionals vacances en família però, segons ha pogut saber Foc i Fum, sembla ser que seran les darreres. Fonts oficials de la casa reial (és a dir en Jaime Peñafiel, amb qui tenim molt bon rotllo) afirmen que el rei no vol tornar a Mallorca a passar les vacances perquè “des de les darreres eleccions s’ha convertit en un niu de rojos i ecologistes”. “D’aquí poc també em faran pagar una ecotaxa per venir a passar les vacances i això en temps de crisi és una vergonya” ha espetat Felip VI.

D’altra banda, sembla ser que les tensions familiars van en augment. Segons informen fonts oficials, el rei està molt enfadat perquè la seva família no l’ha esperat per a fer-se la foto oficial de les vacances a Mallorca: “El meu pare i en Froilan ni han vingut a Marivent, les meves germanes i els seus respectius fa segles que no em telefonen i per colmo, els pocs que estan a Marivent ni m’esperen per la foto! A jo, que som el membre més important de la família” ha afirmat el rei decebut. El desengany és tal que sembla ser que el rei no vol tornar a Mallorca l’any que ve: “Jo ja pas, l’any que ve me’n vaig de creuer pel Mediterrani”.

Si aquesta informació es confirma, el govern de les Illes Balears podrà utilitzar Marivent per a l’aprofitament social i cultural. “Si el rei no vol tornar al palau, hi farem una mega Terrassa o una discoteca hipster, amb piscina d’ones, diversos espais musicals i gin tònics amb kiwi i maduixes a preus desorbitats. Ara que tancarem totes les terrasses dels bars de Palma, segur que ho petem” ha afirmat la presidenta del Govern.

*Aclariment: Ens referim a Felip VI de França, com sempre que parlem de monarquia a Foc i Fum.