Vés al contingut

Matías Prats ingressat de tant insistir amb aquesta calor

Matías Prats, periodista esportiu, ha estat ingressat avui de matinada a causa d’un cop de calor. Segons el doctor Oliveira, que l’ha atès, “no és bo insistir tant, sobretot amb aquestes temperatures i després de dies i dies sense dormir demanant a la gent si té tots els punts de conduir és normal que acabi petant”. Però això no és tot i és que Oliveira ha admès que Prats ja va ingressar uns dies a l’hospital per un atac d’ansietat: “Estava com a fuit. Assegurava que ningú tenia tots els punts a l’Estat espanyol i que no el telefonaven per contractar assegurances”.

Sigui com sigui, el periodista es passarà dues setmanes a l’hospital amb un morral posat per a que no pugui insistir a ningú. També li posaran una camisa de força que “no cal, però així s’estarà més quiet” i de passada li operaran les cordes vocals i es programaran “per a que no pugui contar més acudits dolents amb la gràcia al cul”.

Per la seva banda, Línea Directa s’està plantejant canviar el seu lema “Permíteme que insista” per “Dejo de insistir si me contratas”. El director comercial de l’empresa asseguradora afirma que “els tenim al bote, ara que ens odien pagaran el que sigui per deixar d’escoltar-nos”.