Vés al contingut

Ortega Cano: “Sense els toros, Mallorca quedaria fora de les Illes Balears”

Ortega Cano, que procura no sortir més del compte als mitjans de comunicació des de que va sortir de presó, va protagonitzar el dilluns una posada en escena espectacular. Ara que ha fitxat per femen, el taurí ha començat a fer estudis rigorosos sobre les conseqüències de l’abolició de la tauromàquia. Cano pronostica que sense els toros, Mallorca quedaria fora de les Illes Balears. Concretament, Mallorca quedaria situada “al sud de Sicília”, i afegeix que “el fonoll marí s’extingiria” i que “la Dragonera seria absorbida per la força d’atracció de la lluna i seria un satèl·lit més”.

Totes aquestes afirmacions, apunta el torero, estan argumentades per estudis científics de rigor internacional. De fet, són dels creadors de “Una Catalunya independent quedaria fora del sistema solar” o “El català: Dialecte del baléà”. Amb aquests estudis Ortega Cano pretén esdevenir doctor per la Universidad Carlos III de Madrid.

I per si no fora poc, l’ex presidiari va afirmar que “no creguin que el toro és l’únic que sofreix, els nins afamats de l’Àfrica també ho passen puta” i es va quedar tan ample. Des de Foc i Fum seguirem atents als estudis que publiqui l’ambiciós torero.