Vés al contingut

Georgie Dann treurà un disc de heavy metal

El mític cantant francès Georgie Dann, famós per haver tingut una llarga carrera musical com a creador de cançons d’estiu, com per exemple La barbacoa, El negro no puede… o El Chiringuito, editarà un disc de heavy metal. Segons ha informat Cutre Records, productora d’aquest nou projecte, el CD sortirà a la venda a totes les tendes del món el proper 26 de juny, i s’espera que les vendes superin els 10 milions de còpies.

Georgie Dann ha donat a conèixer una mica el contingut del CD. Són un total de 15 cançons, i totes són versions de cançons anteriors del propi Georgie Dann, però tocades en estil heavy. Els títols de les cançons, segons ha pogut sabre Foc i Fum, són també molt similars a l’original, tot i que s’han modificat un poc per que estiguin més amb sintonia amb el nou estil heavy. Per exemple, la mítica cançó El Chiringuito es titula en aquest nou disc El Chiringuito de cadáveres; El africano s’ha convertit en El africano te rompe al ano; Los huevos es titularà ara Mis huevos sobre tu cara; i finalment, la cançó Cachete, pechito y ombligo es titula en aquest nou disc Cachete, pechito y bukkake. Georgie Dann ha manifestat que “estic molt satisfet amb aquest gir en el meu estil musical. He descobert que el heavy és la millor música que ha existit fins ara, i per això m’he proposat destrossar-lo”.