Vés al contingut

Els glosadors de Foc i Fum, desapareguts

Feia mesos que no responien els correus electrònics ni tan sols als whatsapps del grup de redactors de Foc i Fum”. Aquestes són les declaracions sobre la misteriosa desaparició d’un angoixat Pep Boira, redactor de Foc i Fum. Tot i que hi ha molt poques pistes, la línia d’investigació apunta que els dos glosadors podrien haver estat segrestats. La policia ja ha començat les tasques de recerca però de moment no han donat gaire informació sobre el cas. Fonts policials han informat sobre una furgoneta negra sospitosa entrant a Campanet, poble on el menyspreu i odi de les autoritats locals i part de la població envers Foc i Fum no és cap secret. S’esta seguint aquesta pista però encara no s’ha arribat a cap resultat concret, tot i que segueixen els registres al municipi campaneter. “De moment no hem rebut cap telefonada demanant un rescat ni cap cosa semblant així que no sabem si ha estat un segrest o simplement és que passen de nosaltres com de la merda” afirma Antònia Greixonera.

Davant de la preocupant situació, demanem ajuda a tots els lectors de Foc i Fum: qualsevol persona que pugui aportar informació sobre el parador dels nostres glosadors, Pere Catoxes i Biel Fesset, es pot posar en contacte amb nosaltres a través del correu famesosquefocifumnoteglosa@focifum.cat o directament amb la Polícia. A l’espera de novetats, la redacció de Foc i Fum farà en els propers dies un comunicat oficial explicant si la secció “La Glosa Setmanal de Foc i Fum” desapareix o es converteix amb “La Glosa anual de Foc i Fum”.