Vés al contingut

Aguirre ofereix la batllia de Madrid a la mòmia de Lenin

Sorpresa entre els visitants del Mausoleu de Lenin ahir horabaixa en veure que una dona s’apropava a la mòmia del fundador de la Unió Soviètica per suplicar-li a crits que acceptés la batllia de la ciutat de Madrid amb el suport del Partit Popular.

El testimoni d’un turista de Saragossa que en aquell moment es trobava a la sala és encara més esfereïdor: “Aguirre va començar a pegar i mossegar a la gent que tenia al voltant cridat que tots eren espies de Carmena que volien acabar amb ella. Jo crec que tenia al·lucinacions.  Finalment va encarar-se a la mòmia per demanar-li a crits a veure si volia la batllia o no”. Es veu que en no obtenir (lògicament) cap resposta de la mòmia, Aguirre va cridar-li “ja sabia que un puta comunista com tu no seria de fiar… Xusma!”

Quan els guardes de seguretat van intervenir, un d’ells va reconèixer la president del PP de Madrid, la senyora Esperanza Aguirre. El guarda, que ha volgut conservar l’anonimat, ha explicat a Foc i Fum que “jo la coneixia de veure-la per la tele, però en aquell moment tenia els ulls molt vermells i desorbitats, i no parava de cridar que volia preservar la democràcia d’Occident a qualsevol preu. Jo em vaig preocupar perquè començava a treure escuma per la boca”.

Finalment, Aguirre va ser reduïda i conduïda directament a un avió que sortia cap a Madrid. Putin ha declarat en roda de premsa oficial que “seria molt convenient tancar a la senyora Aguirre a un psiquiàtric, però no tenim valentia suficient com per fer-ho aquí a Rússia, perquè si s’escapa pot ser terrible”.

Etiquetes: