Vés al contingut

Miguel Ángel Ariza guardonat amb un Pulitzer pel seu rigor periodístic

El presentador de televisió i locutor de ràdio Miguel Ángel Ariza va rebre ahir un Premi Pulitzer en la categoria de Servei Públic per la seva feina com locutor de ràdio a la cadena pública de radiotelevisió IB3. “La seva tasca és rigorosa, imparcial i totalment objectiva i aquests són requisits indispensables per a ser un bon periodista” explica un dels organitzadors dels prestigiosos guardons.

Miguel Ángel Ariza va assistir a la gala acompanyat pel seu íntim amic José Ramón Bauzá qui es va mostrar visiblement emocionat durant l’entrega del prestigiós premi. “Jo sempre l’he seguit, des dels seus inicis a TV Manacor com a comunicador amb De tot i molt“, afirma Bauzá amb la llagrimeta als ulls. Un dels membres del jurat va explicar que havien considerat que enguany era el moment ideal per a entregar-li el premi al Servei Públic ja que “Ariza està a punt d’abandonar els seus càrrecs a IB3 i Canal4 per a emprendre una aventura personal a Sudamèrica i deixar lloc a les noves generacions”.

Segons ha pogut saber Foc i Fum, sembla ser que aquest premi ha motivat al polèmic presentador a treure’s d’una vegada per totes la carrera de periodisme. “Tot i que he arribat molt enfora en el món dels mitjans de comunicació, no tinc gaire clares les barreres entre la publicitat partidista i el periodisme de servei públic. Crec que estudiar la carrera em servirà per a diferenciar-les” afirma el presentador.