Vés al contingut

Dos animals polítics s’escapen del Parlament de les Illes Balears

Protecció Civil de Palma informa de la fuga de dos animals del Parlament de les Illes Balears. En concret es tracta de dos polítics comuns: vesteixen americana negre i camisa, pesen uns 70 quilos i medeixen uns 170 centímetres. Sembla ser que la fuga es va produir ahir al vespre quan els dos animals van aconseguir rompre els barrots de la seva gàbia. Tant Protecció Civil com la Guardia Civil ja han desplegat els seus efectius per tal de trobar els polítics. Es demana precaució als ciutadans de la zona ja que segons ha explicat el cap de Protecció Civil de Palma, Miquel Tugores, es tracta d’animals que poden arribar a ser molt perillosos. “Tot i el seu aspecte dòcil, amable i simpàtic, els animals polítics són agressius, sobretot si tenen fam i es troben lluny dels privilegis als que estan habituats” explica Tugores.
La notícia ha trasbalsat gran part de la societat i ha creat un gran debat sobre com afrontar la captura dels polítics. Els defensors animalistes no toleren que es realitzi una captura que produeixi cap mal als animals però alguns ciutadans, no hi estan d’acord. Per exemple, na Maria Serral, veïna de la zona, opina que el gran desplegament policial està costant molts diners als contribuents i l’operació de recerca i captura està causant moltes molèsties al barri. “Jo el que vull és que els cacin, vius o morts, tant me fa” diu na Serral. Algunes entitats com el GOB ja han demanat el tancament del Parlament, tot denunciant l’estat deplorable de les instal•lacions. “El Parlament s’ha de tancar, la majoria de la gent no coneix totes les injustícies que es realitzen allà dins dia rere dia” afirma Llorenç Quetgles, un dels representants del GOB.