Vés al contingut

Agredeix el seu fill per haver-li regalat una “fregona” pel dia de la mare

Ahir migdia, la Guàrdia Civil va haver d’intervenir d’urgència a un domicili del carrer Sant Miquel de Palma després de que un veí truqués a emergències dient que una mare agredia el seu fill. Segons han informat fonts policials, el jove, de 16 anys, hauria regalat a la seva mare un pal de fregar i uns guants de neteja. En veure el regal, la senyora en qüestió hauria perdut el control sobre els seus actes de forma instantània i hauria pegat al seu fill al cap amb el pal de fregar, i l’hauria obligat a ficar el cap dins el poal. “Tanta sort que el poal era buit, perquè sinó l’ofega” ha declarat J. Rubí, cap de policia.

Segons Antoni M, veí que va cridar a la policia, “aquella senyora va perdre totalment el cap… va cricar-li al fill ‘però a tu te pareix normal, puta moneot? ’, i es veu que després va intentar clavar-li el pal de fregar com si fos una llança i va obligar-lo a menjar-se un dels guants de plàstic. Els crits se sentien a tota l’escala”. Segons Pau Miralles, psicòleg especialitzat en relacions familiars i regals inadequats, aquest és una del casos més clars de la síndrome que es coneix entre els experts amb el nom de cagar-la sense pal·liatius. “Hi ha hagut altres casos- explica Miralles- de persones que han regalat coses inadequades, com per exemple un que va regalar un joc de cordes a un company de feina amb tendències suïcides; o un que va regalar una ràdio a un sord”.

El jove, que ara es troba ingressat a Son Espases, ha declarat a Foc i Fum per via telefònica que “jo només volia fer-li una broma a ma mare… però ni tan sols vaig tenir temps de dir-li abans de que se’m tirés a sobre”.