Vés al contingut

Indignació entre els orcs de Moria perquè Sauron contestà una pregunta en èlfic

Sauron, senyor de Mordor, provocà ahir horabaixa una greu polèmica després de la batalla entre els orcs de Moria i els elfs del Bosc de Lothlorien. Tot va anar bé fins que un periodista elf, en la roda de premsa post-batalla, va fer una pregunta sobre la disposició inicial de la cavalleria dels orcs durant la primera fase de la disputa i de com havien encaixat moralment els orcs la mort d’un trol a mans d’un bruixot elf. Sorprenent a tothom, Sauron va contestar la pregunta en idioma èlfic, fer que provocà la indignació i les queixes dels periodistes orcs. Entre aquests periodistes es sentiren crits de “Sauron habla cristiano” y “ al teu DNI posa que ets de Mordor!”. Sauron, indignat amb els periodistes orcs, abandonà la roda de premsa.

Més tard, un periodista orc ha declarat a Foc i Fum que “això amb Morgoth no passava”. Per altra banda, Sauron s’ha defensat dient que “apart de col·leccionar anells, a mi també m’agrada aprendre i parlar altres idiomes. No sé a que ve tanta polèmica”. Gaizka Garitano, entrenador de l’Eibar que fa pocs dies es va veure envoltat per una polèmica semblant a la de Sauron, l’ha defensat públicament: “he telefonat a Sauron per mostrar-li tot el meu suport en la seva decisió”.