Vés al contingut

Iñaki Urdangarin, nou redactor de Foc i Fum

Foc i Fum comptarà a partir del mes que ve amb un nou redactor de luxe. Es tracta del controvertit personatge Iñaki Urdangarin: exjugador professional de handbol i marit de l’Infanta Cristina; més conegut darrerament per la seva imputació en el cas Noos, per estafa i desviació de diners públics per a interessos particulars.

Tot i que de moment no cobrarà – com tota la resta de redactors de la publicació – i entrarà a la redacció com a periodista en pràctiques, Urdangarin ha explicat que està molt feliç de començar aquesta nova etapa, tant a nivell personal com professional. “Sempre he tingut traça explicant acudits i darrerament he practicat molt la meva redacció humorística gràcies als correus electrònics”. D’altra banda, Urdangarin ha afirmat que té molts contactes a Mallorca i que d’alguna cosa li ha de servir ser el duc de Palma. “Encara que m’hagin tret el carrer que portava el meu nom, segueixo sent el duc de la ciutat” afirma el nou fitxatge.

Urdangarin serà, a partir d’ara, l’encarregat de redactar totes les notícies referents a la família reial espanyola i tot el que estigui relacionat amb les reialeses en general. “Tot i que sabem que també té experiència en comptabilitat, de moment preferim mantenir-lo només com a redactor, per precaució, ja sabeu” afirma Ulisses, un dels treballadors de Foc i Fum. D’altra banda, un dels socis capitalistes del mitjà digital, S.R, ha declarat estar molt content amb el nou fitxatge: “Com que forma part de la família reial és com si estigués aforat per la justícia. És una gran inversió perquè, si no ens roba, ens estalviarem molta pasta en possibles querelles i denúncies” explica C.R.