Vés al contingut

El Govern aprova construir un passeig entre Mallorca i Cabrera

El Govern ha aprovat el projecte per construir un passeig entre Mallorca i Cabrera en els seus darrers dies de mandat. “És com un pontet estil Golden Gate, però per caminar”, afirma el president José Ramón Bauzá, qui afegeix que iniciaran la campanya ‘Cabrera a un tir de pedra’ per donar a conèixer la nova infraestructura. “És molt necessari pel turisme. Segur que reactivarem l’economia i de passada la costa sud tendrà més visitants”, apunta Bauzá. De fet, el nou projecte també recull la possibilitat de voltejar el far de Ses Salines amb “tenderetes” i venta de souvenirs.

Segons el Govern, el pont no tendria efectes mediambientals i, de fet, “el pintarem així de color turquesa per camuflar-lo i evitar la contaminació visual. L’única pega és que ara les barques hauran de fer la volta a tota Cabrera, perquè el nivell del pont és tan baix que no hi passa ni un llaüt per davall”, conclou Bauzá a la roda de premsa.

Per la seva part, l’oposició ha titllat el peculiar passeig de cortina de fum per desviar l’atenció del problemes reals, “com l’escàndol del brollador de ses fonts Ufanes, que el Mallorca no tira ni a la de tres o el referèndum d’independència de la rotonda de les gallines de Manacor”, afirma Biel Barceló, de Més.

Tot amb tot, aviat s’acosten eleccions i ningú vol perdre l’oportunitat de concentrar en dos mesos allò que no ha fet en quatre anys.