Vés al contingut

El Lluís Sitjar serà convertit en sambòdrom

Segons ha manifestat avui dematí el conseller d’Obres Públiques, s’ha tancat un acord amb una empresa brasilera per a construir un sambòdrom al solar on hi havia l’estadi del RCD Mallorca. El projecte, segons ha informat el propi conseller, costarà uns 4 milions d’euros i estarà acabat a finals del 2016. El president del govern, J. R. Bauzá, ha dit que “aquest nou sambòdrom servirà per fer-hi la rua de carnaval, i durant la resta de l’any s’usarà per diverses activitats, encara no sabem quines. A més, un sambòdrom era de vital importància per sortir de la crisi”.

Miquel Garcies, enginyer en cap del projecte, ha dit que “havíem pensat de conservar les graderies de l’estadi de futbol, però no ha estat possible, perquè si no quedaven massa poques comissions a repartir”. Les reaccions entre els veïns de Palma són variades. Joan Cabot, president de l’Associació Mallorquina de Samba (AMS), ha manifestat la seva satisfacció: “ja era hora que algú es preocupés per nosaltres. Te pots creure que molta gent no sap que hi ha una Associació de Samba aquí a Palma?”. Per altra banda, Ricard Salom, ballador de samba professional, creu que “la pista de samba no tindrà les mesures legals establertes per la ONU. Seguirem demanant un sambòdrom digne”