Vés al contingut

Pablo Iglesias: “Crearem camps de concentració per a calbs”

Pablo Iglesias, candidat a les properes eleccions estatals, afirmà ahir en roda de premsa que, en cas de guanyar les eleccions, es crearà una xarxa de camps de concentració disseminats per tot l’estat per portar-hi el calbs.

Allà, segons explicà el líder de Podemos, se’ls hi aplicarà un tractament innovador per a que recuperin els cabells. El funcionament exacte d’aquests camps no és encara clar del tot, però si que se sap que ningú podrà abandonar-lo fins que tingui pèl en abundància.

Davant la controvèrsia d’aquesta mesura, Iglesias ha explicat que “això vos passa per dir-me el coletas”. John McGordon, professor de macroeconomia de la universitat de Dublin, ha afirmat que aquesta mesura tindrà un impacte molt positiu sobre l’economia d’Espanya: “Els calbs tenen la culpa de la crisi de diversos sectors econòmics com, per exemple, el del xampú, el condicionador de pèl, etc.  En un país sense calbs el consum de xampú i altres productes es dispararà, de manera que es crearan més llocs de feina amb el conseqüent augment de recaptació d’IVA”.

José Bono declarà també ahir vespre: “Jo ja m’imaginava que passaria això algun dia, així que em vaig posar pèl per evitar ser detingut”. Per altra banda, Juan García, empresari del sector, ha declarat: “Ara sabreu lo que vale un peine”.