Vés al contingut

Les gallines de la rotonda sol·liciten un referèndum per la independència

La Presidenta de les gallines de la rotonda de na Camel·la (plaça Madrid) ha enviat una carta al batlle de Manacor en la que oficialitza la intenció d’encetar un procés sobiranista a la rotonda. “La rotonda de les gallines vol decidir el seu futur” afirma la Presidenta.

La Presidenta de les gallines assegura que no hi ha cap to d’amenaça en les seves paraules i que l’únic que demanen és “una negociació pactada” que faciliti el procés independentista. Així mateix, declara que la seva opció preferida és el diàleg i que espera una bona sintonia i reciprocitat per part de l’Ajuntament de Manacor.

En el text, la rotonda proposa l’obertura d’un diàleg per tal de trobar una solució política a la situació del galliner. Reclamen que s’escolti la veu “d’una nació que no ha parat de créixer” i sol·liciten l’autorització de l’Ajuntament per a dur a terme un referèndum.

El representant de l’Assamblea Nacional de la Rotonda de les Gallines (ANRG) ha fet referència al dret a decidir de les rotondes i ha apel·lat a valors com la llibertat d’expressió i a la democràcia: “Sobrevivim gràcies a la caritat dels restaurants del voltant i fa molts mesos que reclamam que se’ns escolti. Ara és el moment de que la rotonda decideixi el seu futur a les urnes. Volem un galliner lliure”. De moment no hi hagut declaracions per part dels portaveus de l’Ajuntament de Manacor.