Vés al contingut

El MIT usa les lletres d’Antònia Font per predir el futur

El prestigiós Massachusetts Institute of Technology (MIT) ha revelat que fa prediccions de futur amb les lletres d’Antònia Font. Segons el cap de premsa de la universitat americana, Charles Smith, “les lletres del grup mallorquí han servit de base per preveure alguns successos futurs i evitar catàstrofes com un impacte d’un meteorit a la Terra”.

Smith afirma que hi ha una gran sintonia entre les lletres d’Antònia Font i les profecies de Nostradamus del segle XVI. “Hem aconseguit creuar ambdós textos i hem fet grans avanços en matèria de predicció de futur”. És increïble estudiar textos dels dos autors, tan allunyat entre si en el temps i veure que són capaços d’arribar a les mateixes conclusions.

Per la seva banda, Joan Miquel Oliver, lletrista del ja retirat grup illenc, ha afirmat atònit que ell mai hauria pensat que les seves lletres poguessin servir per això. “Jo escric per què sí. A vegades no té cap ni peus, a vegades ho faig expressament perquè la gent busqui sentit a les meves lletres quan realment no en tenen. I les que tenen sentit tanmateix tampoc s’entenen. Jo crec que els del MIT s’estan equivocant, estan locos aquesta gent”, afirma un confiat Oliver.