Vés al contingut

El govern Bauzá aposta per un turisme basat en el mamading

José Ramón Bauzá, president del Govern, ha presentat una nova proposta de llei per a convertir el turisme de sol i platja en un turisme sostenible i de qualitat. La proposta principal és fomentar el mamading com a activitat turística predilecta a les Illes Balears. El projecte preveu una inversió de 3’5 milions d’euros per a incentivar aquesta pràctica, que es destinaran sobretot a la creació de bars on l’alcohol sigui gratuït i al pagament de prostitutes professionals que comencin a introduir la pràctica progressivament. “Tampoc és la primera vegada que el Partit Popular paga putes” ha afirmat orgullós el president.

Això ajudarà, segons el portaveu del govern, a incentivar l’economia balear i a crear llocs de treball. L’oposició ha criticat durament aquesta proposta de llei afirmant que 3 milions serien suficients per posar-la en pràctica, i que el mig milió restant podria dedicar-se a altres inversions.

El projecte de llei contempla altres accions, com ara canviar l’obelisc de la plaça Cardenal Reig de Palma per una estàtua d’un penis gegant o tancar la Universitat i convertir les facultats en sex-shops. “Almenys això tendrà més sortida laboral que les carreres que s’estudien aquí” ha afirmat un abatut Jaume B, estudiant d’història.