Vés al contingut

El Barça demana tornar a repetir el sorteig de Champions perquè no hi surt

Desprès de la repetició del sorteig de les eliminatòries de Champions d’ahir vespre, a causa d’un error en les bolles, la UEFA ha rebut moltes reclamacions, una d’elles del Barça, que se queixa de no sortir al sorteig. El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, argumenta que ells han començat una nova etapa, i que per tant haurien de sortir com a opció del sorteig, tot i el ridícul de dies previs al partit contra el Bayern.

La UEFA, segon un del seus portaveus, està valorant la queixa del conjunt culé, ja que en paraules dels representant d’aquest organisme, “El partits del Barça garanteixen molts gols, sobretot en contra del Barça”.

Per altra banda, segons ha pogut saber FiF, també s’ha interposat una queixa per part del Madrid, que no entén com li pot tocar un rival difícil abans de semifinals.