Vés al contingut

Dabiz Muñoz apuja el preu de DiverXO per començar a pagar els empleats

Aquesta setmana s’ha donat a conèixer que DiverXO, el restaurant del conegut xef Dabiz Muñoz, ha decidit apujar el preu de 250 a 365€. Tot i que els primers rumors apuntaven que aquest increment del preu corresponia al desig del xef que els clients pagassin 1 euro al dia pel seu talent, d’aquí els 365€, FiF està en condicions d’assegurar que la pujada respon a la intenció de començar a pagar als seus treballadors.

Sembla que el propietari de DiverXO ha adoptat la filosofia de uns del seus gurus, Josep Pedrerol (“Becarios no”), i començarà a gratificar als seus empleats. De la mateixa manera, està avaluant donar una panera de Nadal que contindrà aire de jamón, torró inexistent i escuma de vi.

Com se pot apreciar, Dabiz Muñoz aposta per la sostenibilitat, sempre i que sigui el client el que la pagui.

Des de Foc i Fum estam compromesos amb les persones fetes a si mateixes i continuarem informant d’iniciatives tan innovadores i sostenibles com aquesta.