Vés al contingut

Un quilo de garroves ja val més que un Bitcoin

Els mercats internacionals s’han aixecat avui amb una sorpresa notable: un quilogram de garroves ja té un valor lleugerament superior a un Bitcoin. El pànic s’ha apoderat de milers d’inversors en fum, que s’han afanyat com a rates que són a vendre les criptomonedes per comprar garroves.

“La nostra intenció -ha comentat Alan Smith, inversor- no és treure cap rendiment a les garroves en si… només especulam, compram per vendre més car i així fer diners sense fer res. De fet, jo no sé ni que collons és una garrova.” Elon Musk ja ha anunciat que si fa falta pegaran un cop d’estat a Mallorca per quedar-se les garroves: “no tenc cap inconvenient en envair un país d’Àsia” ha afirmat.

La presidenta Francina Armengol, després de demanar a veure si el Hat Bar tornarà a obrir aviat, ha manifestat que “fins ara fèiem el que deien els hotelers… ara també farem el que diguin els inversors de garroves”.