Vés al contingut

El Regne Unit crea la nova soca de la COVID-19 per accelerar el Brexit

El Govern britànic va anunciar en el dia d’ahir que, contràriament al que s’està publicant, la nova soca de la COVID-19 detectada al Regne Unit no es tracta d’una mutació, sinó d’una gran feina dels seus científics per desbloquejar la sortida d’Europa.

Segons un portaveu de Downing Street, “hem aconseguit que tots els estrangers vulguin abonar l’illa i que la resta de països ens tanquin les fronteres, justament el que no aconseguíem amb negociacions”.

D’altra banda, el coordinador del grup de científics que ha desenvolupat aquesta nova soca, George Balconing, ha reconegut que necessitaven tenir una COVID diferent ja que “si som els millors, ho hem de continuar fent tot al contrari que la resta”. En tot cas, paral·lelament a aquesta creació, s’ha fet feina en una vacuna que únicament es distribuirà entre aquells britànics que tinguin una reserva a Magaluf per l’estiu de 2021.