Vés al contingut

Descobreixen un paradís fiscal on l’emèrit Joan Carles no té cap compte

Després de les constants notícies aparegudes en premsa durant el 2020 que vinculen el rei emèrit, Joan Carles I, amb comptes a nombrosos paradisos fiscals, un grup d’intrèpids investigadors de les FAES han volgut demostrar que es tracta de fets aïllats i que no ha estat un comportament generalitzat.

Aquests investigadors han analitzat durant mesos la informació dels diferents paradisos fiscals i han conclòs que existeix un paradís fiscal, les Illes Cook, on Joan Carles no ha tingut ni un cèntim. Es tracta d’una troballa sense precedents que, segons el PP, reafirma la institució monàrquica i la figura de Joan Carles I, ja que es demostra que “El Campechano” finalment no és tan barrut com pensàvem.

Segons ha pogut saber Foc i Fum, la propera investigació d’aquest grup pot anar dirigida a demostrar la fidelitat incondicional de Joan Carles durant el seu matrimoni amb Sofia. Continuarem informant…