Vés al contingut

Miquel Fluxà, president d’Iberostar, rebrà la Renda Mínima Vital

La publicació ahir, per part de la revista Forbes, de la llista de les persones més riques d’Espanya, ha desvelat que Miquel Fluxà, president d’Iberostar, ha vist minvar la seva fortuna en un 50% durant l’any 2020. Davant aquest drama, el Govern de l’Estat ha decidit concedir-li d’ofici la Renda Mínima Vital.

L’executiu de Pedro Sánchez emmarca aquesta iniciativa dins la seva política de “cap espanyol quedarà enrere”. Segons ha declarat un portaveu del Govern a Foc i Fum, “no podem permetre que un home fet a si mateix, un creador d’ocupació, un espanyol de bé, perdi poder adquisitiu”.

Amb aquesta concessió, la família Fluxà podrà fer front als rebuts de llum i aigua i passar un hivern relativament tranquil. D’altra banda, no es descarta ampliar aquesta ajuda a altres famílies necessitades com ara la família Escarrer.