Vés al contingut

Canvien el lema ‘tot anirà bé’ per ‘ja veurem com va’

L’associació de lemes matussers i entusiastes de Palma ha decidit finalment canviar el lema de combat contra el covid de “Tot anirà bé” a “ja veurem com va”. La decisió se va prendre després d’hores d’intens debat entre tots els membres de l’associació, que són 3.

La presidenta Armengol, en una nova demostració de no perspicàcia, ha dit que “això és un indicatiu inequívoc de que la situació de la pandèmia ha millorat, i de que la concepció que tenen els ciutadans de la gestió del govern és immillorable”. Ha puntualitzat però que el lema podria estar també en castellà: “que no paregui que som nacionalistes”.

Finalment, l’associació de persones cegues de Palma ha manifestat sentir-se profundament ofesa per l’ús del verb veure.