Vés al contingut

Per sortir de festa serà necessari fer el checkin a un hotel

Les conseqüències de la pandèmia es van actualitzant dia a dia. És el cas de la nova mesura presa el Govern per la qual tothom podrà sortir de festa si abans es fa el checkin a un hotel. Així ho ha anunciat Francina Armengol, qui ha afirmat que “no volem fer cap tipus de distinció entre els autòctons i els estimats turistes”. La compareixença en roda de premsa l’ha fet acompanyada dels socis de Govern i i agafada de la mà dels caps dels gegants hotelers Melià, Protur, Tui i Barceló.

“És més, qui no dugui la polsera del tot inclòs i sigui caçat fent una cervesa amb música de txumba txumba serà sancionat amb multes de fins a mil euros”, conclou Armengol. Els magnats hotelers s’han dedicat a aplaudir durant tota la roda de premsa.

Els periodistes presents a la sala s’han interessat en demanar diverses vegades a Podem i Més quina era la seva opinió al respecte, però s’han limitat a contestar “i jo que vols que hi faci, rei?”.