Vés al contingut

El Govern balear reconvertirà les escoles en hotels

L’executiu liderat per Francina Armengol ha aprovat un decret segons el qual la totalitat de les escoles de primària i instituts de secundària de les Illes Balears es reconvertiran en allotjaments turístics. Segons la pròpia Armengol “aquest decret ha de servir per impulsar l’economia i per fer els hotelers encara més rics, que és la nostra única preocupació. Bé, això i que en Rafa Nadal pugui urbanitzar sense problemes”. MÉS per Mallorca s’havia oposat al decret, però ha canviat d’opinió quan li han ofert la Direcció General de Escoles-hotels per a algun dels seus amiguets.

La Federació hotelera s’ha mostrat totalment a favor i ha demanat més diners al govern en ajudes. Maria Guiri, la seva portaveu, ha dit que “som liberals, però no quan el govern ens dona les ajudes a nosaltres. A més, aquest decret ens permetrà obtenir esclaus cambrers en grans quantitats”.